Despre noi

Despre noi

Cine suntem noi?

Spalatoria de covoare KA-RA PUFCLEAN SRL Constanta este o afacere de familie inspirata de dorinta de a beneficia de servicii cu adevarat profesionale de curatare a covoarelor. De ce spunem asta ? Fiind posesori de animale de companie am constatat ca cea mai importanta  actiune in curatarea covoarelor este indepartarea parului si mirosului neplacut cauzate de animalele de companie.

Totodata, in spalatoria noastra de covoare, foarte importanta este si uscarea intr-un mediu controlat din punct de vedere al temperaturii si umiditatii deoarece in acest mod eliminam posibilitatea aparitiei bacteriilor care imprima un miros neplacut covoarelor

Spalatoria de covoare KA-RA PUFCLEAN SRL isi desfasoara activitatea intr-un spatiu dedicat exclusiv spalarii mecanizate a covoarelor, posibilitatea ca acestea sa imprumute mirosuri straine este nul.

spalatorie covoare constanta

De ce KA-RA Pufclean?

  1. Spalatoria de covoare KA-RA PUFCLEAN SRL va ofera o metoda inedita de distrugere a bacteriilor din covoare – folosirea uleiurilor esentiale naturale
  2.  Programul de colectare/livrare este flexibil pentru a veni in sprijinul dumneavoastra
  3. Garantam livrare la 48 de ore de la colectare. Avand in dotare echipamente profesionale, perioada dintre colectarea covoarelor si livrarea acestora este foarte scurta.
  4. Periodic acordam discount-uri pentru clientii nostrii fideli